Ayağa kalkmadı diye çalışanını döven işyeri sahibiyle ilgili karar verildi

Ayağa kalkmadı diye çalışanını döven işyeri sahibiyle ilgili karar verildi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Beşiktaş’ta bir eğlence mekanında 4 çalışanını ayağa kalkmadığı için döven işyeri sahibi Şahin Şeker’in 10,5 yıla kadar hapsi istendi

İstanbul 47. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki 4. duruşmaya katılmayan sanık Şahin Şeker ile müştekileri, avukatları temsil etti. Söz alan müşteki avukatlarından Çağdaş Çelik, mevcut deliller ışığında sanığın kendisine yüklenen suçları işlediğinin ortaya çıktığını söyleyerek cezalandırılmasını talep etti. Esasa ilişkin görüşü sorulan cumhuriyet savcısı, mütalaasının hazır olduğunu belirterek, mahkemeye sundu.

ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ

Mütalaada, olay tarihi 12 Nisan 2019'da, sanık Şahin Şeker'in, mülk sahibi olduğu Beşiktaş'taki eğlence mekanına geldiği ve çalışanlarıyla arasında tartışma başladığı aktarılarak, sanığın müştekilere yönelik, "Hepinizi öldürtürüm." şeklinde tehdit ettiği ve hakaret içerikli sözler söylediği, darbettiği kaydedildi. Mahkeme, mütalaaya karşı beyanda bulunmak üzere sanık avukatlarına süre vererek duruşmayı erteledi.

15 YILA KADAR HAPİS CEZALANDIRILMASI İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Şeker'in "tehdit", "hakaret" ve "basit yaralama" suçlarından 3 yıl 1 aydan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...