Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya’da 15 yaşındaki çocuğun sürdüğü araç kaza yaptı: 2 ölü 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Antalya’da 15 yaşındaki çocuğun sürdüğü araç kaza yaptı: 2 ölü 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde 15 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu gerçekleşen kazada 2 kişi öldü 2 kişi de yaralandı

Antalya’nın Döşemealtı ilçesine bağlı Bademaağacı Mahallesi Antalya-Burdur Karayolunda dün gece 23.00 saatlerinde meydana gelen olayda 15 yaşındaki Ahmet K. İdaresindeki araç sürücünün kontrolünden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

15 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, Ahmet K., ile 15 yaşındaki Yusuf Ç’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yusuf Ç’nin kardeşi Polat Ç. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemelerin ardından iki çocuğun cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsini ardından iki çocuğun cenazesi Dağbeli Mahallesi Mezarlığı’nda  toprağa verildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...