30 yıllık taksici meslektaşlarına isyan etti: Dolandıranlara ceza yazsınlar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
30 yıllık taksici meslektaşlarına isyan etti: Dolandıranlara ceza yazsınlar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Fatih’te sivil trafik polisleri tarafından taksiciler üzerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde durdurulan ve 30 yıllık taksi sürücüsü olduğunu belirten Haydar Kement, meslektaşlarına tepki gösterdi. Artık işlerin dolandırıcılığa kadar gittiğini belirten Kement, meslektaşlarının Taksim’den Sabiha Gökçen’e 650 TL’ye gittiğini söyledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri, İstanbul’da taksiciler üzerindeki denetimlerini sürdürdü. Aksaray Metro İstasyonu önünde konuşlanan sivil ekipler, kuralları uymayan taksicileri tespit ederek gerekli işlemleri uyguladı.

KURALLARA UYMAYANLARA CEZA KESİLDİ

Sürücüler denetim noktasındaki ekipler tarafından durdurularak evrakları kontrol edildi. Kurallara uymayanlara cezai işlem uygulandı.

“DOLANDIRANLARA 30 BİN TL CEZA YAZSINLAR”

Denetimlerde çevrilen taksici Haydar Kement, “Denetim olacak yerde yapılmıyor. Cezalar çok az. Bu işi dolandıranlara 30 bin lira ceza yazsınlar. Ben de yapıyorsam arabayı 6 ay bağlasınlar. Bak bir daha yapıyor mu? Taksim’den Sabiha Gökçen’e 650 TL’ye gidiyorlar. Dün adam söyledi. Ben 30 senemi bu işe verdim” dedi.

30 yıllık taksici meslektaşlarına isyan etti: Dolandıranlara ceza yazsınlar

VATANDAŞLARA YARDIMCI OLUNDU

Öte yandan taksi bulmakta zorluk çeken vatandaşlara sivil trafik ekipleri yardımcı oldu. Yürümekte güçlü çeken yaşlı kadın polis ekiplerince taksiye bindirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...