Beştepe'de Erdoğan-Karamollaoğlu görüşmesi! Koltuk detayı dikkat çekti

Düzenleyen:
Beştepe'de Erdoğan-Karamollaoğlu görüşmesi! Koltuk detayı dikkat çekti

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Beştepe'de bir araya geldi. Görüşme, 2 saat 20 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme saat 15.00'te başladı ve yaklaşık 2 saat 20 dakika sürdü.


KARAMOLLAOĞLU'NDAN GÖRÜŞME ÖNCESİ AÇIKLAMA

Görüşme öncesi açıklamada bulunan Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile son referandumdan bu yana görüşmediğini anımsattı.

Erdoğan ile yapacağı görüşmede başkanlık sistemine ilişkin görüşlerini paylaşacağını dile getiren Karamollaoğlu, sağlık çalışanlarının Covid-19 salgını döneminde fedakarca çalıştığına dikkat çekerek, ücretlerinin ve çalışma şartlarının mutlaka düzeltilmesi gerektiğini kaydetti.

Elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasının yetmeyeceğini ifade eden Karamollaoğlu, KDV ve ÖTV gibi vergilerde değişiklik yapılmasına da ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Beştepe'de Erdoğan-Karamollaoğlu görüşmesi! Koltuk detayı dikkat çekti

GÖRÜŞMEDE KOLTUK DETAYI ÇEKTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karamollaoğlu’nun basına kaplı gerçekleştirilen görüşmede koltuk detayı dikkat çekti. Karamollaoğlu'nun Erdoğan'ın yanındaki tekli koltuk yerine üçlü koltuğa oturması dikkat çekti. Görüşme 2 buçuk saat sürerken Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, görüşme sonrası açıklama yaptı.

“DOSTANE GÖRÜŞME OLDU”
Görüşmeye dair bilgiler veren Karamollaoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme talebimiz olmuştu. Bugüne randevu verdiler. 2 saat kadar uzunca bir zaman hem ülkemizin hem dünyanın neredeyse temas etmediğimiz meselesi kalmadı. Bazı noktalarda aynı fikirleri bazı noktalarda da farklı fikirleri belki taşıyoruz ama çok dostane güzel bir görüşme oldu. Onun ötesinde de söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Teşekkür ediyorum ilginiz için" diye konuştu.

BAHÇELİ TEKLİ KOLTUĞA OTURMUŞTU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki hafta önce MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etmişti. Görüşmede Bahçeli, Erdoğan'ın yanındaki tekli koltuğa oturmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...