Taksiciden kaçan yolcu demir sopayla bindiği minibüsten indirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Taksiciden kaçan yolcu demir sopayla bindiği minibüsten indirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Esenyurt’ta yabancı uyruklu bir şahıs kendisinden fazla ücret isteyen taksi şoförü ile kavga ederek taksiden indi. Gelen minibüse binerek uzaklaşmaya çalışan adam olay yerine gelen ikinci taksici tarafından demir sopa ile minibüsten indirildi. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Esenyurt’ta Eyyubi Mahallesi’nde iddiaya göre yabancı uyruklu bir şahıs ile ticari taksi sürücüsü arasından ‘Ücreti eksik verdin’ tartışması sonrasında şahıs araçtan tartışma sonrasında indi. Olay yerine gelen ikinci bir taksi şoförü de tartışmaya dahil oldu. Yabancı uyruklu şahıs kendisinin haklı olduğunu söyleyerek cadde üzerinden geçen minibüse bindi. Tartışma minibüste de devam etti.

MİNİBÜSTEN ADAMI ATTI

Olay yerine gelen ikinci taksici elindeki demir sopa ile yabancı uyruklu şahsı tehdit etti. Tartışma devam ederken içeriden bir yolcu kapı önünde beklemekte olan adamı dışarıya attı. Minibüsten inen adam, kendisinden fazladan istenildiğini iddia ettiği parayı da vererek olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu saniye saniye yansıdı.

                                        

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...