Bakan Akar, TSK komuta kademesi ile Hatay Valiliğini ziyaret etti

Düzenleyen:
Bakan Akar, TSK komuta kademesi ile Hatay Valiliğini ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde TSK komuta kademesi ile Hatay Valiliğine ziyarette bulundu.

Suriye Halk Meclisi, Hatay’ın Türkiye’ye katılmasının 82’nci yılında bir bildiri yayımladı. Bildiride “Hatay’ın Türkiye'nin eline kalmaması ve geri alınması için mümkün olan her şeyin yapılacağı” ifade edildi. Bu küstah sözler sonrası Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde TSK komuta kademesi ile Suriye sınırında boy gösterdi. Burada açıklamalarda bulunan Akan "Hatay'la alakalı pervasız açıklamalar duyuyoruz, koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok, ancak bizim toprağımızda gözü olanların gözlerinin ne hale geldiğini tarihi okuyanlar görür" dedi. 

Akar, incelemelerinin ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile geldiği Hatay'da valiliğe ziyarette bulundu. Bakan Akar, Vali Rahmi Doğan'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...