Bakan Koca duyurdu: Görevi başındaki doktora saldıran kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Bakan Koca duyurdu: Görevi başındaki doktora saldıran kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bolu'da görevi başındaki doktora saldıran ve hakkında Beyaz Kod verilen şahsın tutuklandığını açıkladı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktor Emre Bilgin görevi başında saldırıya uğramıştı. Doktorun burnunu kıran Y.E.D. (24) ise olay sonrası gözaltına alınmıştı. Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Koca, zanlının tutuklandığını duyurdu.

HASTALARI DA RAHATSIZ ETMİŞ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bolu A.İ.B. Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, görevi başındaki doktora saldıran ve hakkında Beyaz Kod verilen kişi tutuklandı. Saldırgan, olayda, sıra bekleyen hastaları da rahatsız etmişti. Sağlıkta şiddete karşı harekete geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Bolu’da, eşini göz muayenesi için Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götüren Y.E.D.’nin eşi sıra beklemek istememesi üzerine poliklinikte bulunan hemşirelerle tartıştı. Eşinin tartıştığını duyan Y.E.D., muayene odasına girerek göz doktoru Emre B.’ye yumruklu saldırıda bulundu. Emre B.’nin yüzüne aldığı darbeyle burnu kırıldı. Saldırının ardından hastanenin özel güvenlik ekipleri, şahsı dışarı çıkararak durumu polis ekiplerine bildirdi. Emre B.’nin şahıstan şikayetçi olması üzerine Y.E.D., gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...