İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na 'İBB' tepkisi

Düzenleyen:
İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na 'İBB' tepkisi

GÜNDEM Haberleri

Partisinin grup toplantısında İBB'ye yönelik gerçekleştirilen incelemeye dair konuşan Kemal Kılıçdaroğlu'na İçişleri Bakanlığı'ndan tepki geldi.

Dün, CHP grup toplantısında, partililere hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, İBB'ye yönelik inceleme hakkında da konuşarak eleştrilerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin ardından açıklama yapan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, “Kılıçdaroğlu gündemi iyi takip etmiyor. Takip etseydi, İBB dosyaları ile ilgili Bakanımızın açıklamasını görür, bugünkü açıklamayı yapmazdı" dedi.

"BİLGİLERİ UMARIM BU AÇIKLAMADAN ÖĞRENİR"
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kılıçdaroğlu gündemi iyi takip etmiyor. Takip etseydi, İBB dosyaları ile ilgili Bakanımızın açıklamasını görür, bugünkü açıklamayı yapmazdı. Ancak sevindirici bir gelişme var, dosya sayısını öğrenmiş, diğer bilgileri de umarız bu açıklamadan öğrenir” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın detayları şöyle;
İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na 'İBB' tepkisi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...