Bakan Koca'dan 'Omicron' uyarısı: Kendinizi koruyun

Düzenleyen:
Bakan Koca'dan 'Omicron' uyarısı: Kendinizi koruyun

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları 'Omicron varyantı'na karşı uyardı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Twitter hesabından zaman zaman bilgi veren ve uyarılarda bulunan Koca, Omicron varyantının yayıldığını belirterek vatandaşlara 'kendinizi koruyun' dedi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yeni varyanta bağlı Covid-19’u çoğu kişi hafif atlatıyor. Fakat şu var ki, onlardan biri olup olmadığınızı hastalığa yakalandıktan sonra anlayabilirsiniz. Kendinizi koruyun" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan 'Omicron' uyarısı: Kendinizi koruyunSağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımı

7 OCAK 2022 GÜNLÜK KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığı tarafından 7 Ocak'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 63 bin 214 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 157 olarak belirlendi. Tedavisi tamamlanan 29 bin 197 hasta taburcu olurken gün içerisinde 406 bin 796 test yapıldı.

"OMİCRON KAYNAKLI VAKALAR HASTANELERE BENZER DÜZEYDE YANSIMADI"

Sosyal medya hesabından vaka tablosuyla ilgili paylaşımda bulunan Bakan Koca, "Omicron kaynaklı vaka artışları hastanelere henüz benzer düzeyde yansımadı. Fakat bu varyantın diğer varyantlarla karşılaştırıldığında daha az hasta ettiğini söyleyebilmek için elimizde yeterli veri yok. Hastalığı hafif geçiririm düşüncesiyle tedbirleri asla ihmal etmeyin" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...