Azov Taburu yine sahnede: Rus askerlerini pusuya düşürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Azov Taburu yine sahnede: Rus askerlerini pusuya düşürdü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Azov Taburu'na bağlı birlikler, Mariupol’de bulunan ve Rus ordusuna lojistik destek sağlayan askerleri pusuya düşürdü.

Rus ordusunun kontrolü tamamen sağlamaya çalıştığı Mariupol'de Azov Taburu direnmeye devam ediyor. Son olarak kentte direnişine devam eden Azov Taburu’na bağlı birlikler, Rus ordusuna lojistik destek sağlayan askerleri pusuya düşürdü.

"TÜM RUS GÜÇLERİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Rusya, Ukrayna’nın Mariupol kentinde operasyonlarına devam ederken, bazı noktalarda ise Azov Taburu’nun direnişi ile karşılaşıyor. Rus ordusuna lojistik destek sağlayan askerler, Azov Taburu tarafından pusuya düşürüldü. El bombaları ile araçlarının altına saklanan Rus askerlerine saldıran Azov Taburu’nun pusuya düşürdüğü tüm Rus güçlerini etkisiz hale getirdiği aktarıldı.

Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı Anton Geraşenko, Azov Taburu’nun Rus askerlerini düşürdüğü pusuya dair görüntüleri sosyal medyada paylaşarak, “Mariupol’ün savunmasına devam ediliyor. Üstün düşman birliklerine karşı saldırılar düzenleniyor. Azov Taburu askerleri Mariupol’de kahramanca bir saldırı gerçekleştirdi” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...