Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yunan zulmü bitmiyor! Göçmen kadın botta doğum yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yunan zulmü bitmiyor! Göçmen kadın botta doğum yaptı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Edirne'de Meriç Nehri üzerinden Yunanistan sınırını geçerek Avrupa'da daha iyi bir hayat için yolla çıkan bottaki hamile göçmen, Yunan unsurları tarafından geri itilince çaresiz kadın, Meriç Nehri ortasında doğum yaptı.

Edirne’de Meriç Nehri açıklarında Yunan unsurlarınca itilen kaçak göçmenlerin arasında bulunan Afganistan uyruklu Süheyla Rizai nehrin ortasında botta doğum yaptı. Dalgalarla sürüklenen bottaki göçmenler Türk sınır birliği askerleri tarafından kurtarılırken, doğum yapan çaresiz kadın ve bebeği hastanede tedaviye kaldırıldı.

Lastik botla yurtdışına çıkmak isteyen kaçak göçmenlerden hamile olan Afganistan uyruklu Süheyla Rizai’nin nehrin ortasında doğum yaptığı öğrenildi.

ANNE VE BEBEK TÜRKİYE'DE TEDAVİ ALTINDA

Anne Rizai, yeni doğan bebeği ile birlikte kıyıya getirildi. Türkiye'de tedaviye alınan anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi paylaşıldı. Nehirde doğum yapan Süheyla Rizai ve bebeği Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan kontrollerin ardından anne ile bebeğin sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...