Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akşener'in kameralar önünde azarladığı genç kız konuştu: Tartaklandık

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Akşener'in kameralar önünde azarladığı genç kız konuştu: Tartaklandık

GÜNDEM Haberleri  / Sabah

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Yalova gezisinde kendisine soru sorduğu için azarladığı ve parti mensuplarınca tartaklanan 16 yaşındaki Selin Ritter, Akşener'in kendisini azarladığı anlara ilişkin konuşmasında alandaki partililer tarafından tartaklandığını da açıkladı.

Geçtiğimiz günler İYİ Parti Lideri Akşener, Yalova gezisinde vatandaşlarla bir araya gelmiş ve burada bir genç kız Akşener'e soru sorunca İYİ Parti lideri azarlar şekilde parmağını sallayarak genç kıza cevap vermişti. Olay üzerine Akşener'e tepkiler çığ gibi büyürken azarladığı genç kız konuştu.

Selin Ritter isimli genç kız, İYİ Parti Liderinin kendisini azarlamasına ilişkin ""Benim niyetim sadece soru sormaktı. Sorudan sonra bütün korumalar üzerime geldiler. Beni iteklediler. Şoka girmiştim. Çok korkuyordum. Arkadan da kötü şekilde bakıyorlardı. Meral Hanım da yanıma gelip parmağını sallayınca hiç cevap veremedim. 

'KAÇ GÜNDÜR DIŞARI ÇIKAMIYORUM'

Akşener gittikten sonra da partililerin tartaklamayı sürdürdüğünü belirten Ritter; Hatta bir tanesi bizi dövmeye kalktı. Kaç gündür dışarı çıkamıyorum. Sosyal medyadan da küfür ediyorlar. Bana provokatör diyorlar. Benim niyetim sadece soru sormaktı. Çok ayıp bir tavır sergilendi. Akşener bizden oy beklemesin." dedi.

YAŞANAN İLK OLAY DEĞİL

Akşener'in Rize, Bartın, Ordu ve Amasya seyahatlerinde de vatandaşlar sözlü saldırıya maruz kalmıştı. İYİ Parti Eski Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise Akşener'in Bingöl gezisinde kendisine soru sormak isteyen şehit ağabeyi Tahir Gümren'in kız kardeşine yönelik sinkaflı küfürler savurmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...