MİT ve TSK'dan PKK'ya darbe! 11 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
MİT ve TSK'dan PKK'ya darbe! 11 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

MİT'in Hakurk ve Metina'da toplam 6 teröristi etkisiz hale getirmesinin ardından Kuzey Irak'ta PKK'ya ikinci darbeyi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) vurdu. Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit ve Kaplan operasyonları bölgesinde 5 teröristin daha öldürüldüğünü duyurdu. Böylece Irak'ın kuzeyinde bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 11'e yükseldi.

Terörle mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yurt içinde yapılan operasyonların yanında Irak'ın kuzeyinde de teröristlere göz açtırmyan güvenlik güçleri, bugün 11 PKK’lı teröristi öldürüldü.

MİT'TEN BAŞARILI OPERASYON

Teröre karşı ilk operasyon haberi Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan (MİT) geldi. MİT, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina'da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon düzenlendi. Başarıyla gerçekleştirilen operasyonda, Hakurk’ta 4, Metina’da 2 PKK’lı terörist öldürüldü.

BİR OPERASYON DA TSK’DAN

Terör örgütü PKK’ya yönelik Kuzey Irak’taki diğer operasyon ise, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleştirildi. Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan operasyon bölgelerinde 5 PKK’lı terörist tespit edildi. Teröristler düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirildi.

Böylece MİT ve TSK tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 11 PKK’lı terörist öldürülmüş oldu.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan operasyon bölgelerinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecek!"

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...