AFAD duyurdu, Akdeniz'de deprem oldu! İşte ilk veriler...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AFAD duyurdu, Akdeniz'de deprem oldu! İşte ilk veriler...

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye beşik gibi sallanıyor. Yurdun dört bir yanından deprem haberleri geliyor. AFAD Akdeniz'deki depremi son dakika olarak duyurdu. Gece de Ege Denizi'nde bir deprem meydana gelmişti, işte ilk veriler...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremlerin üzerinden bir yıl geçti. Asrın felaketi olarak kayıtlara geçen afette 53 binden fazla vatandaşımız canından oldu, 107 bin 204 kişi de yaralandı. Tüm yurdu aynı korku sardı. Yürekleri ağza getiren haberler gelmeye devam etti. Gece saat 01.08'de Ege Denizi'nde 3,9 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD depremin derinliğini 6 kilometre olarak duyurdu. Akdeniz de sallandı, işte son gelişmeler...

AKDENİZ'DE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.43'te Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin, 6,62 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Depremlerin ardından herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadı. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...