Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu cezalı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu cezalı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig'de mücadele eden Ankaragücü ligin önemli takımlarından Beşiktaş ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak. Maç öncesi Emre Belözoğlu cezalı mı sorusu merak konusu haline geldi. Maç öncesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar şöyle...

Süper Lig'de mücadele eden Ankaragücü takımı, önemli bir maç için Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma öncesi Emre Belözoğlu cezalı mı sorusu sıkça sorulmaya başlandı. Detaylar şu şekilde...

Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu cezalı - 1. Resim

EMRE BELÖZOĞLU CEZALI MI?

Önemli karşılaşmada takımın başında bulunan teknik direktörleri Emre Belözoğlu, cezası nedeniyle bu kritik müsabakada saha kenarında olamayacak. Beşiktaş deplasmanı öncesinde Emre Belözoğlu'nun cezalı olması, takım için bir eksiklik olarak değerlendiriliyor.

Genç teknik direktör yaptığı açıklamada maçın önemine vurgu yaparak, "Bizim için kritik bir maç. Kazanarak yola devam etmeliyiz. Bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Bu durum takımın önünde zorlu bir sınavı olduğunu ve galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını gösteriyor.

Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu cezalı - 2. Resim

Emre Belözoğlu'nun cezalı olmasıyla birlikte takımın saha içindeki liderlik ve taktiksel yönlendirmelerinde eksiklik yaşanabilir. Ancak teknik direktörün önceden planladığı taktikleri oyunculara aktararak, maçı kazanmaya odaklanacaklarını belirttiği biliniyor.

Takımın eksiklerinin yanı sıra sakatlığı devam eden Alper Uludağ'ın da Beşiktaş maçında forma giyemeyeceği biliniyor. Ancak takım bu maça en iyi şekilde hazırlanarak Emre Belözoğlu'nun yokluğunda bile galibiyet hedefleyecek. Süper Lig'de alacakları sonuçlarla ligdeki konumlarını iyileştirmek isteyen Ankaragücü, Beşiktaş karşısında güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...