İki kişi canından oluyordu! Birine köpek saldırdı, diğerini eşek ısırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Başıboş hayvanların sebep olduğu dehşet durdurulamaz bir şekilde yayılıyor. Neredeyse her gün bir başıboş hayvan saldırısı yaşanıyor. Bunlara yenileri eklendi, Ankara'da köpeklerden kaçan bir çocuk binaya sığınmak isterken cama çarpıp kendini kesti. Kayseri'de de bir eşek saldırdığı kadını hastanelik etti.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki bir sitenin içinde dolaşan 12 yaşındaki Y.A, havlayarak üzerine gelen sahipsiz köpekten korkup kaçtı. Bina giriş kapısının camına çarpan Y.A’nın yüzü ve bileğinde kesikler oluştu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan çocuğun tedavisi sürerken bir başıboş hayvan dehşeti de Kayseri’de yaşandı.

İki kişi canından oluyordu! Birine köpek saldırdı, diğerini eşek ısırdı - 1. Resim

Bünyan ilçesinde ikamet eden Esme D. (58), eşeğin saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden ısırılan kadın hastaneye yatırıldı. Eşek de zabıta ekipleri tarafından muhafaza altına alındı.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayhan 4 Mayıs 2024 06:19

Başıboş hayvanlar için hemen birşeyler yapmalı. Hayvan severler yüzünden bir çok insan zarar gördü

Sonraki Haber Yükleniyor...