Motosiklet üretim tesisi alev alev! Adana'da büyük yangın

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Adana'da bir motosiklet üretim tesisinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İşçiler tahliye edilirken, kısa sürede büyüyen alevlere ekiplerin müdahalesi sürüyor. İtfaiye Daire Başkanı Kandemir, "yangının kontrol altında" olduğunu açıkladı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Zeytinli Mahallesi'ndeki motosiklet üretim tesisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ercan Kandemir, motosiklet fabrikasındaki yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Motosiklet üretim tesisi alev alev! Adana'da büyün yangın - 1. Resim

Edinilen bilgiye göre, Tarsus yolu üzerinde bulunan Arora motosiklet fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın tüm fabrikayı sardı.

İşçiler tahliye edildi, bölgeye Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Motosiklet üretim tesisi alev alev! Adana'da büyün yangın - 2. Resim

Adana Büyük Şehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangına ilçelerden de itfaiye araçlarıyla destek verildi. Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA ile iş makinaları da söndürme çalışmalarına destek verdi..

Motosiklet üretim tesisi alev alev! Adana'da büyün yangın - 3. Resim

Bu arada, tesiste bulunan bazı motosikletler çalışanlar tarafından güvenli yere taşındı. Tesisin çevresinde bulunan bazı iş yerleri güvenlik amacıyla boşaltıldı.

Motosiklet üretim tesisi alev alev! Adana'da büyün yangın - 4. Resim

Yaklaşık 3 buçuk saat süren yangın kontrol altına alındı.

Motosiklet üretim tesisi alev alev! Adana'da büyük yangın - 5. Resim

Gazetecilere konuşan Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ercan Kandemir, “Yangın ilk başladığı andan itibaren bütün ekiplerimiz alana geldi. Müdahalemiz başladı ve fabrikanın dört bir yanından yangına müdahale ettik. Etraftaki fabrikalara şu anda sirayet etmesi söz konusu değil. İçeride merkezde bir yangın sürüyor sadece, o da kontrolümüz altında. Lityum pillerden kaynaklı bir yangın var şu anda. Müdahalelerimiz sürüyor” dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...