Sunucu Simge Fıstıkoğlu hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sunucu Simge Fıstıkoğlu hayatı ve biyografisi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Başarılı sunucu Simge Fıstıkoğlu son dönemlerde Simge Fıstıkoğlu ile kardeş mi olduğu konusunda merakların odağı haline geldi. Kardeş olan Sinem Fıstıkoğlu ve Simge Fıstıkoğlu medya sektöründeki başarıları ile dikkat çekmektedir. Peki Simge Fıstıkoğlu kimdir? Hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar...

Türk televizyonculuğunun tanınmış isimlerinden biri olan Simge Fıstıkoğlu'nun kariyeri ve hayatı, uzun yıllara yayılan deneyimleriyle dikkat çekiyor. Özellikle de Sinem Fıstıkoğlu ve Simge Fıstıkoğlu kardeş mi sorusu sıkça sorulurken ikilinin medya sektöründeki başarıları ve kariyerleri de merak konusu. Konu ile ilgili ayrıntılar şu şekilde...

Sunucu Simge Fıstıkoğlu hayatı ve biyografisi - 1. Resim

SİMGE FISTIKOĞLU KİMDİR?

İstanbul'da 12 Aralık 1982'de doğan Fıstıkoğlu, eğitim hayatını tamamladıktan sonra medya sektörüne adım attı. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Fıstıkoğlu, 2006 yılında Habertürk'te spor spikeri olarak kariyerine başladı. Ardından 2009 yılında spor müdürü olarak görev aldı ve 2011 yılında a Haber'e geçiş yaptı. Haber sunuculuğu alanında da kendini kanıtlayan Fıstıkoğlu, 2012 yılında tekrar Habertürk'e döndü ve birçok programa imza attı. "1 Gün" ve "Gün Başlıyor" gibi popüler programları hazırlayıp sundu. Aynı zamanda "Burası Haftasonu" programını da sunan Fıstıkoğlu, 2013 yılında Show TV'ye geçerek burada "Yeni 1 Gün" ve "Haftasonu Ana Haber" sunuculuğu yaptı.

SİMGE FISTIKOĞLU'NUN HAYATI VE KARİYERİ

2014 yılında programlarına son verilen Fıstıkoğlu, farklı televizyon kanallarında spikerlik görevini sürdürdü. 2015 yılında TRT Spor Kanalı'nda "Topuklu Krampon" adlı futbol sohbet programını sunan Fıstıkoğlu, bu dönemde de medya dünyasındaki varlığını sürdürdü. NTV'de "Simge Fıstıkoğlu'yla Spor Akşamı" ve "Günün İçinden" gibi programları sunan Fıstıkoğlu, 2020 yılında NTV'den ayrıldı. Ardından Olay TV'de "Haftasonu" programını sunan Fıstıkoğlu'nun bu macerası kısa sürdü ve kanalın yayına son vermesiyle programı son buldu. Ancak Fıstıkoğlu, kendi YouTube kanalında da zaman zaman içerikler paylaşarak takipçileriyle buluştu.

Şu anda Sözcü TV'de "Büyük Satranç Tahtası" adlı programı sunan ve moderatörlüğünü üstlenen Fıstıkoğlu, kariyerindeki başarılarına aile hayatında da mutlu bir şekilde devam ediyor. 2018 yılında Emir Tavukçuoğlu ile evlenen ve iki çocuk annesi olan Fıstıkoğlu, profesyonel ve kişisel hayatını dengeleyerek televizyon dünyasında önemli bir yer edinmeyi başarıyor.

Sunucu Simge Fıstıkoğlu hayatı ve biyografisi - 2. Resim

SİMGE FISTIKOĞLU VE SİNEM FISTIKOĞLU KARDEŞ Mİ?

Medya dünyasının tanınmış isimlerinden Simge Fıstıkoğlu aslında Sinem Fıstıkoğlu'nun kardeşidir. Sinem ve Simge Fıstıkoğlu medya sektöründe farklı alanlarda görev almışlardır. Simge Fıstıkoğlu'nun kariyeri, özellikle televizyon sunuculuğu ve haber programlarıyla tanınırken, kardeşi Sinem Fıstıkoğlu ise daha çok gazetecilik ve köşe yazarlığı gibi alanlarda faaliyet göstermiştir.

Simge ve Sinem Fıstıkoğlu kardeşler, farklı alanlarda medya sektöründe aktif olarak çalışarak, kendilerini başarılı bir şekilde kanıtlamışlardır. Her iki kardeş de kendi alanlarında önemli başarılara imza atarak, medya dünyasında adlarından sıkça söz ettirmeyi başarmışlardır.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...