Teşkilatlar yenilenmeli 

A -
A +

AK Parti seçim sonuçlarının neden böyle olduğunu üç aşağı beş yukarı anladı. Emekli, ekonomi, kibir, ruh ve kan kaybı... ana başlıklar. 

 

Şimdi sıra eyleme geçme zamanı. Burada en önemli işlerden biri teşkilatlara el atılması olacak. Seçimler öncesi parti üyelerinin “kimi aday görmek istersiniz?" şeklinde yaptıkları sorular etkili olmamış. Herkes birbirine oy vermiş. 

 

Burada yapılması gereken teşkilatlara neşter vurmak. Hem de en sertinden. Yepyeni isimlerin yönetimlere gelmesi lazım. Torpil olmaması lazım. Vekil belediye başkanı olurdu. İl başkanı vekil yapılırdı. Sonra bunlar yine kendi içinde değişirdi. Böyle olmaması lazım. 

 

Her il, ilçe ve beldede yepyeni doktor, ev hanımı, esnaf, iş insanı vb. bulunmalı ve görevlere getirilmeli. Eski tas eski hamam giderse geçmiş olsun. Yenilenmeden kaçınmamalı. Değişim olduğunu herkes hissetmeli... 

 

 

 

 

 

TFF'nin seçime gitmesi en doğrusu 

 

 

 

Mehmet Büyükekşi, TFF'nin 18 Temmuz'daki mali genel kurulunu, seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını açıkladı.

 

TFF'de 2022 yılında başkanlık koltuğuna oturan Büyükekşi, "Biliyorsunuz temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim kurulumuzda aldığımız karar ile 18 Temmuz'da yapacağımız mali genel kurulumuzu, seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdik. Yapacağımız seçimli genel kurulumuz, Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Büyükekşi istenmiyor. O yüzden bu karar çok hayırlı oldu. Bir an önce sevilen ve güvenilen bir ismin TFF başkanı olması gerekir. Yoksa futbol durulmayacak. Kulüplerin de güvendikleri bir ismi aday göstermesi gerekir. 

 

 

 

İran’ın etkisiz tehditleri

 

 

 

İsrail, İran’ın generallerini vuruyor ve öldürüyor. Bilim insanlarını öldürüyor. En son İsrail Suriye’deki İran Konsolosluğunu hedef aldı ve hava saldırısında hayatını kaybeden İranlı askerlerin cenaze töreninde İsrail'e bir tehdit daha geldi. İran'ın dinî lideri Hamaney’in askerî danışmanı Yahya Rahim Safavi, "Siyonist rejimin son 6 ayı, rejimin 75 yıllık tarihindeki işgal, soykırım, savaş cinayetleri ve suç eylemlerini kapsamaktadır" dedi.

 

İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü Tuğgeneral Ramazan Şerif, "Hiçbir yere varamazlar ve bu eylemlerle muhafızlarımızın motivasyonu iki katına çıkacak ve inşallah yakında Siyonist rejime daha ölümcül darbeler vurulduğuna şahit olacağız” demiş... 

 

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ise üst düzey yetkililerle gerçekleştirdiği toplantının ardından yaptığı açıklamada İsrail'in İran tarafından gerçekleştirilebilecek herhangi bir senaryoya karşılık vermek üzere hazırlıklarını tamamladığını söyledi.

 

İran sadede tehdit ediyor. İsrail nokta atışıyla öldürüyor. Yıllardır böyle gidiyor. İran’ınki boş laf. Bu etkisiz tehditlerle yol alması imkânsız...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Salih11 Nisan 2024 05:28

Birde süresiz nafaka ve 6284 zulmü

Osmanlı Torunu 9 Nisan 2024 18:45

İran yıllardır karşı mahalledekine boş boş ve tehditvari konuşur.İşin özeti ;Aslı yok yaylasında 1500 koyunum var benim heyyy

Mehmet Ali denir 9 Nisan 2024 06:09

Birde İllerimizi Çok katkı beton yığınına dönüştürdüler. Yaşanmaz bir hal aldı... Başka eğitim öyle zayıf ki Ruhumuzu kaybettik.. 12 yıl Zorunlu Eğitim kalkmalı, eskiden olduğu gibi okuyamayanlar zânât öğrenmeli

Ordulu 8 Nisan 2024 04:22

Seçim işleri başkanı kendi ilçesi samsun çarşambada bağımsız adayı başkan yaptırdı değişime MYK ve uyum saglayamayan bakanlardan başlamalı orduda kaybedilen altınordu ilçesi siyasi olarak öne çıkarılması ithal adaylara son verilmeli belediye başkanı belirlerken Hilmi güler ve aşkın tören gibi masa adamı değil halkla iç içe yaşayan genç adaylar belirlenmesi Numan bey in ağırlığı ordudan kaldirilmalidir