DALGA MI GEÇİYORSUNUZ BAYLAR?

A -
A +
Kıymetli kardeşlerim, az sonra okuyacaklarınız için şimdiden uyarayım: "Lütfen beyninizin ayarlarıyla oynamayınız."
-
CHP Manisa milletvekili televizyonda konuşmuş. "Cumhuriyet Bayramı'nın yüzü suyu hürmetine madencilerimiz kurtulur inşallah" gibi şeyler söylemiş.
Yine CHP milletvekili Balbay ise, "Bu felaketler laiklik elden gittiği için tanrının bir uyarısı olmalı" demiş.
-
Dün de Kılıçdaroğlu, "Atatürk'ü sevmeyende Allah korkusu yoktur" demiş.
-
"Overdose saçmalama" diye ben buna derim işte. Yani aşırı dozda saçmalama.
Eviriyorum, çeviriyorum yorum yapamıyorum. Hakikaten beyin soğancığım (o da neyse artık) zaafiyet geçiriyor.
-
Bu haberin altına yapılan yorumlara baktım, benim beyin soğancığı zaafiyet geçirmekte haklıymış. 518 yorumcudan çoğu aynı şekilde tıkanıp kalmış. Hatta en son yorum yapanlardan "balcı" rumuzlu arkadaş petekli bal resmi koyduğu yorumunda şöyle demiş: "Hakiki bal satıyorum kilosu 40 liradan..."
-
Bence bu balcı arkadaş şunu demek istemiş: Ya siz hakiki solaksınız, ya da milleti salak sanıyorsunuz. (Edebimi bozduğum için özür dilerim kıymetli kardeşlerim, lâkin bence, muhalefet liderinin miting meydanlarında Başbakan'a 'başhırsız' diye bağırdığı bir ülkede hakaret suçu ortadan kalkmıştır)
Hatırlarsanız, Sayın Kılıçdaroğlu alkolü yasaklayanları da Allah'a havale etmişti değil mi?
Tövbe bin kere Yâ Rabbim.
Bu laflar sadece beyin ayarlarını değil kalp ayarlarını da bozar, adamı dinden çıkarır be Allah korusun.
-
Küfr-i hükmî ne demek biliyor musunuz, küfür hükmünde olan sözler ve işler demektir. Allah'ın yasak ettiği alkolü yasaklayanı Allah'a havale etmek sümme hâşâ Allahü teâlâ ile dalga geçmek değil de nedir?!. Onun için diyorum, kalp ayarlarını bozar, insanı dinden çıkarır diye.
-
Hadi bizimle dalga geçiyorsunuz, Allah ile de mi dalga geçiyorsunuz be adamlar? Hiçbir şey bilmiyorsanız biraz perdeyi aralayıp sokağa bakın bari. Sokakta küçümsediğiniz cahil sandığınız insanların çoğu bunları sizden daha iyi bilir.
-
Hiçbirimiz kendimizi tam Müslüman, dini bütün Müslüman saymıyoruz. Allah affetsin çok kusurumuz vardır. Ammâ, sen bizi külliyen salak yerine koymuşsun anlaşılan ki, Allah'ın kanunlarını hiçe sayan bir zihniyeti Allah'ın emirleri gibi göstermeye kalkıyorsun. Ve diyorsun ki; satılan, yıkılan, ahıra çevrilen camileri unut, asılan İslâm âlimlerini yok say, İslâm'a açılan ve hâlâ şiddetle devam eden savaşı görme.
-
Bütün bu aşırı dozda saçmalamaların kaynağı şu olabilir mi acaba? Geçen bir Twitter yorumcusundan okumuştum: "Paralel TV'leri seyreden, CHP'yi tarikat, Kılıçdaroğlu'nu da şeyh zanneder" diyordu. Adam haklıymış beyler!..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.