VIP telefon dinleme de varmış

A -
A +
"Paralel mi, o da ne yav, hiç duymadım" diyecek kaç şakacı insan vardır sizce Türkiye'de?
3, 5, milyon, 3-5 milyon?
Hâlâ duymamış olanlar tahminimizden çok fazla. Bir türlü hatırlayamıyorlar.
-
Hatırlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz lâkin ne çare!
Hani sınavlarda hırsızlık yapanlar var ya, yok ya çıkaramadım.
Hani şu 500 maaş taltif alıp "haram yemedim"  tişörtü giyenler; nerde Zambiya'da mı?
Müslümanların parasını toplayıp kiliseye yardım edenler var ya işte onlar.
Yav var ya hani şu seni beni önüne geleni dinleyenler?
-
Yine dinlemişler. Daha doğrusu zamanında dinlemişler de yeni ortaya çıktı. Zannediyorum binbeşyüzdoksanaltıncı dinleme listesidir. Dinlenmeyen bi ben kaldım herhalde, bizi yazar yerine koymamışlar ona mı üzülsem, dinlenmediğime mi sevinsem bilemedim.
-
Paralel deyince kulaklarını elleriyle tıkayıp dilini çıkaran çocuk taklidi yapan Hürriyet konuya manşetten giriş yapmış. Neye yorsak bilemedik.
En mantıklısı ve masumânesi bari şuna yoralım, dinlenenler arasında Hürriyet'in komple üst düzey yetkilileri var. Vuslat Doğan Sabancı'dan Yılmaz Özdil'e, Tufan Türenç'e kadar. Onlar manşet yapmasın da ben mi yapayım?
-
Vuslat Doğan Sabancı, Aydın Doğan'ın kızı, Sabancıların gelini. Ali Koç, Ferit Şahenk, Mustafa Süzer gibi Türkiye'nin en zenginlerini dinlemişler. Bu insanları bile dinleye(bile)nlerin gücünü varın siz düşünün. Gücünü düşünün, niyetini düşünmek yetmez.
-
Güya dînî faaliyetler içerisinde olan bir cemaatin Türkiye'nin en zenginleriyle ne işi olabilir? Açık adres tarif ederek cemaat diyoruz, zirâ dinlemeler Ali Fuat Yılmazer'in İstanbul İstihbarat Şubesi Başkanı olduğu dönemde yapılmış.
-
Yarın bi tişört daha yaptırırlar, "Bi sıkıntıları varsa halledelim diye dinledik" derlerse hiç şaşırmayız. İddiaların hepsi iftira, dinleme minleme yok, ajanlık yok, onlar kahraman biz hain. Bunlar kendilerini akıllı, herkesi aptal zannediyorlar şimdiye kadar anladığımız. Toplumda bunun adı moda deyimle "salak ayağına yatmak."
-
Açık konuşalım, başka hiçbir suçları yoksa bile, sadece bu yüzbinleri bulan dinlemelerin, yapılan bunca suçun günahın cezasını verecek bir adalet sistemi dünyada yok.
-
Paralel yapı ile mücadele Milli Güvenlik Kurulu'nda "Kırmızı Kitap"a giriyor, devletin açık düşmanı ilân ediliyor bunlar hâlâ sırıtıyor, "bize bişey olmaz ki" rahatlığındalar.
Bunları kim bu kadar şımartıyor?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.