Bu elenme ligi de etkiler

A -
A +

Teknik adam dokunuşu ile Karagümrük’ü kupada yarı finale taşıyan; Marcao ve Mendes’in harika golüyle Galatasaray’ı yarışta saf dışı bırakan Şota ile oyuncularını tebrik ediyorum. Bir zafer ancak böyle akılcı ve birbirine inanıp yürekten takım oyunu ile kazanılır. Helal olsun.
Derbiyi düşünen Okan Buruk gerçekçiydi. Avrupa’dan elenmiş olmanın travmatik atmosferinde şartları görme ve değerlendirme konusunda endişeli ve bir o kadar da istekliydi ama istemek yetmiyor. Sahaya sürdüğü on biri tanıyamadım.

 

G.Saray fena düşüyor

 

“Karagümrük karşısında ilk yarı seyrettiğim bu takım gerçekten Galatasaray mı?” diye kendi kendime sormadan edemedim, arkadaş. 
Aslan’a bir haller olmuş… Ne önde baskı yapabildi ne top tutabildi ne tur için lazım olan pozisyon ve golleri üretebildi. Hatta ne oyun stratejisi ne de anlaşılır taktiği vardı. 
Devre arası hamleleri ise fiyasko! Kerem Demirbay, Mertens, Vinicius, Torreira ve Sanchez turu getirecek oyunu çıkaramadı. Yazık! 

 

Zaha fırsat tepti 

 

Tamam gol silahı İcardi tribündeydi ancak Okan Hoca’nın forma adaletine laf eden Zaha ve Tete bu kadar mı etkisiz olur? Futbolun beşiği İngiltere’de profesyonelliğin ne olduğunu gayet iyi bilen Fildişili forvet formayı niçin alamadığını anlamalı. Hocasına trip atmak yerine aynaya bakıp bunun nedenini kendinde aramalı. Dün sahadaki hâli neydi öyle? 
Diyeceğim büyük düşüş yaşayan Galatasaray bu oyunla Avrupa ve kupadan sonra ligi de ateşe atar. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.