Kör topal gidiyor!

A -
A +

G.Saray’ı bu sezon yenen tek takım Hatayspor’du. Dolayısıyla bu maçın önemi her zamankinden biraz daha fazla oldu. Görünen oydu ki, Hatayspor çok iyi okumuş, öğrenmişti G.Saray’ı. Seyrettiğim bugünkü maçlar toplamında G.Saray’ı özellikle kendi sahasında bu kadar rahatsız eden, onun karşısında bu kadar organize işler yapabilen takım yine Hatayspor oldu. Ama gol atma meselesine gelince tabii ki o organize savunma ve hücum oyununun eseri olmadı.

Kamp çok yaramamış

G.Saray, bu yaşadığımız uzun aralıktan sonra uzak bir yerlerde Antalya’da kampa girmişti. Ama İstanbul atmosferinden uzak kalış, G.Saray’a hiçbir şekilde olumlu bir katkıda bulunmamış. Tabii Okan Hoca’nın hem Zaha hem Ziyech ile kurduğu bir takımın hücumda etkili olmasını ben beklemiyordum, zaten öyle de oldu. Volkan Demirel Hoca anlaşılan o ki G.Saray’ı iyi etüt etmiş ona göre bir oyun planlayıp, ona göre oyuncularla takımını sahaya sürmüştü. Maçın skorunu İcardi’nin bir kafa vuruşu belirledi.

Zaha-Ziyech’le olmaz

 Bu arada Hatayspor’un attığı gol ise ofsayda takılınca maçın skoru ortaya çıktı. Ama sanırım bu maç skoru bir kenara bırakalım, Okan Hoca’nın hem Zaha hem de Ziyech ile oynamasının mümkün olamayacağını bir kere daha belgeledi. Tabii ligin bitimine çok az bir zaman kala şampiyonluğa giderken maç kazanmak önemlidir. Skor hiçbir şekilde bunun önüne geçemezdi. Ama G.Saray’ın dün akşamki 3 puanının bence en büyük mimarı başta Nelsson sonra da Abdülkerim’di.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.