Dünyanın ünlü şairleri Sultanbeyli'ye geliyor

Dünyanın ünlü şairleri Sultanbeyli'ye geliyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Sultanbeyli Belediyesinin düzenlediği II. Uluslararası İstanbul Şiir Festivali, Eminönü Saray Lokantası'nda yapılan bir toplantıyla basına tanıtıldı.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin (sağda) ve Festival Düzenleme Kurulu Başkanı Özcan Ünlü, programla ilgili açıklamalarda bulundu.


Sultanbeyli Belediyesinin düzenlediği II. Uluslararası İstanbul Şiir Festivali, Eminönü Saray Lokantası'nda yapılan bir toplantıyla basına tanıtıldı. 6-9Mart tarihleri arasında yapılacak festivale, Türkiye'den ve dünyanın değişik ülkelerinden çok sayıda şairin katılması bekleniyor. Gazetelerin kültür sanat editörleri ile şair ve yazarların katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "2010 yılına 20 yıllık logomuzu değiştirerek girmiştik. Bugüne kadar kimselerin bilmediği İstanbulensis çiçeğimizi dünyaya duyurduk. Sonrasında ise çiçeğimizi şiirle buluşturduk ve festivalimizi düzenledik" dedi. Festival Düzenleme Kurulu Başkanı Özcan Ünlü de, bu festivalin benzerlerinden farklı bir nitelikte olduğunu belirterek, "Birçok şiir festivaline hem şair, hem de gazeteci olarak katıldım. Şiir adına, 4 gün süren ve bu kadar yoğun ve zengin bir festivali ilk defa Sultanbeyli Belediyesi yapıyor" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...