‘Esaretin Bedeli’ tiyatroya geliyor

‘Esaretin Bedeli’ tiyatroya geliyor

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri olan Stephen King’in ölümsüz eseri “Esaretin Bedeli”, Türkiye’de ilk defa Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından sahnelere taşınıyor.

MURAT ÖZTEKİN

“Esaretin Bedeli” filmindeki dostlukları adeta efsaneleşen Red ve Andy karakterlerine tiyatro sahnesinde ise Kerem Alışık ve Kaan Taşaner hayat veriyor. İkili, tiyatro oyununda umudu ve dostluğu eşsiz bir hikaye ile gözler önüne seriyor. Alışık “Oyunda umudun mayalandığı, umutsuzluğun katranlaştığı bir hikâye bizleri bekliyor. Biz de oyunla ilgili umut doluyuz. Bütün hazırlıklarımız bugünlerde bitti. Bütün umudumuz yarınlarda oyunu oynayacak olmamız da…’’ dedi. Provaları tüm hızıyla devam eden, Şakir Gürzumar’ın yönetmenliğini yaptığı oyun, 25 kişilik oyuncu kadrosuyla 15 Aralık’ta Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...