İş Bankası, çocuklara 14 milyon kitap dağıttı

İş Bankası, çocuklara 14 milyon kitap dağıttı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Türkiye İş Bankası’nın 2007-2008 eğitim öğretim yılında başlattığı “Karneni Göster, Kitabını Al” kampanyası, bu yıl 12’nci defa gerçekleştiriliyor.

Mahmut Özay İSTANBUL

Kampanya kapsamında bir milyon öğrenciye hediye edilecek kitap, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali’nin ev sahipliğinde, gazeteci yazar Doğan Hızlan’ın da katılımıyla düzenlenen bir basın toplantısında tanıtıldı. İş Bankası’nın bu yılki karne hediyesi olan “Siyah İnci”, Anna Sewell tarafından 1878 yılında kaleme alınmış bir dünya klasiği... Kampanyada, Siyah İnci ile birlikte çocuklara armağan olarak 12 yılda 14 milyon kitap verilmiş olacak. Adnan Bali, basın toplantısında yaptığı konuşmada, İş Bankasının, Türkiye’nin iktisadi alandaki birçok hamlesinin ilk nüvesini oluşturduğunu, sosyal sorumluluk projelerini de uzun soluklu ve şuurlu, çağdaş, iyi eğitimli nesiller yetiştirme amacıyla yürüttüklerini söyledi. Bankanın satranç takımına destek, Altın Gençler, 81 İlden 81 Öğrenci gibi sosyal sorumluluk projeleri bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...