Eserler çevre hassasiyeti için

Eserler çevre hassasiyeti için

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Sanatçılar bu defa gezegenin geleceğini tehlikeye atan çevre problemleri ve global ısınma için eserlerini bir araya getirdi.

MURAT ÖZTEKİN

On yedi sanatçının meydana getirdiği çalışmalar, ‘Yarından Sonra’ adlı karma sergiyle Trump Art Gallery’de sanatseverlerle buluşuyor. Değişen atmosfer, eriyen buzullar, okyanus ve kara ile alakalı detaylar sanatçıların hassasiyeti ile tuvallere ve heykellere yansıyor. Emre Çelikkol, Gökçe Sözen, Kadir Banabak gibi sanatçılarının eserlerinin bulunduğu sergi, iklim ve global ısınma hususunda yapılan yanlışların doğurduğu tesirler hakkında farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Çevre problemlerine dair tek bir çarenin olmadığına dikkat çeken sergi, ziyaretçilere neler yapabileceklerini göstermeye çalışıyor. Küratörlüğünü Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği ‘Yarından Sonra’, 30 Haziran’a kadar ziyaret edilebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...