Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli’yi anlatan ilk İngilizce kitap yayınlandı

Bahçeli’yi  anlatan ilk  İngilizce  kitap  yayınlandı

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilgehan Gültekin ve kardeşi Doç. Dr. Tuba Gültekin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi İngilizce olarak kitaplaştırdı.

Bahçeli’nin liderliğini siyasal iletişim açısından, özgün İngilizce kavramlarla anlatan akademisyen kardeşler, uluslararası çevreler için, Bahçeli’nin 300 liderlik özelliğini anlattı. ‘Devlet Bahçeli Model in Political Communication: Wise Leadership’ adı ile kitaplaşan Bahçeli’nin liderliği; uluslararası araştırmacı, diplomat ve bilim insanlarına dönük anlatıldı. Gültekin yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bilge liderliği, özellikle Türk diplomasisi için iham verici bir liderlik. Bu nedenle, uluslararası çevrelere, Bahçeli liderliğini anlatmanın çok önemli olduğuna inanarak, kitabı hazırladık” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...