Altın Portakal’da 15 ‘kısa’ yarışacak

Altın Portakal’da 15 ‘kısa’ yarışacak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

56’ncı defa düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ‘Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması’nda jüri önüne çıkacak 15 film belli oldu.

MURAT ÖZTEKİN

26 Ekim-1 Kasım tarihlerinde yapılacak olan festivalin ‘Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması’nın ön jürisi, yönetmen ve senarist Nazlı Elif Durlu, sinema yazarı Senem Erdine ve yönetmen Nehir Tunu’dan meydana geldi. Ön jüri, 215 film arasından 15 filmi yarışmaya aday gösterdi. Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması’nda, ‘Ablam’, ‘Ah, Asumanı’, ‘Aylin’, ‘Ben değilim’, ‘Bugün Ölmek İstemiyorum’, ‘Duyuyor musun anne?’, ‘Günlerin ardından’, ‘Lupus’, ‘Mavi arabam’, ‘Orada’, ‘Öğle arası’, ‘Siyah güneş’, ‘Taş’, ‘Yabancı’ ve ‘Yağmur Olup Şehre Düşüyorum’ filmleri yer alacak. Filmler, 20 bin lira değerindeki “en iyi film ödülü” ve 10 bin lira değerindeki “jüri özel ödülü” için yarışacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...