Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehir yine caz hâline dönüyor!

Şehir yine caz hâline dönüyor!

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali 29. defa İstanbul’u cazın farklı renkleriyle buluşturacak.

MURAT ÖZTEKİN

Festival, yarın Babylon’da ve Summart Sanat Merkezi’nde yapılacak iki konserle sanatseverlere merhaba diyecek. Festivalin ilk haftasında; NES, Vaudou Game, Yonathan Avishai Trio, Art Ensemble of Chicago ve Aydın Esen gibi sanatçı ve gruplar sahne alacak. 27 Ekim’e kadar devam edecek festival, toplamda130’dan fazla sanatçının performansıyla 36 ayrı mekânda gerçekleşecek. Festival çerçevesinde üç söyleşi ve 25 atölye çalışması da hayata geçecek. Akbank Caz Festivali’nin programına bu yıl eklenen Caz Mutfakta’nın yanı sıra Liselerde Caz, Akşamüstü Caz, Caz Odada, Cazlı Brunch ve atölye çalışmaları ile farklı mekânlarda renkli konuklarla söyleşiler yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...