Stephen King efsanesi!

Düzenleyen:
Stephen King efsanesi!

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Dünyaca tanınmış Amerikalı yazar Stephen King’in efsane eserlerinden “Tommyknockers”, “Şeffaf” adıyla Türkiye’deki raflarda yerini aldı.

Altın Kitaplar etiketiyle neşredilen eser, insanın gücüne vurgu yapıyor ve King’in aynı zamanda usta bir bilim kurgucu olduğunu ispatlıyor. Gönül Suveren'in tam metin olarak Türkçeye tercüme ettiği eserin konusu ise şöyle: Bir yaz günü ormanda gezinen Bobbi Anderson daha önce defalarca geçtiği yerde bir şeye takılır. Onun ve tüm kasabanın hayatını değiştirecek bir şeydir bu... O sırada çok uzaklarda olan Jim Gardener arkadaşı Bobbi’nin sesini duyup geri döndüğünde “değişen” ve “gelişen” bir kasabayla karşılaşır. Belki bin yıldır toprağın altında gömülü kalmış bu gizemli, metal cisim kasabadaki herkesin aklını ve ruhunu ele geçirmektedir...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...