Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oscar adayımız ‘Bağlılık Aslı’ Hollywood’da

Oscar adayımız ‘Bağlılık Aslı’  Hollywood’da

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Yönetmen Semih Kaplanoğlu’nun 92’nci Akademi Ödüllerinde Türkiye’nin Yabancı Dilde Oscar adayı olan “Bağlılık Aslı” filmi, 2. Hollywood Türk Filmleri Festivali’nin kapanış töreninde seyirciyle buluştu.

MURAT ÖZTEKİN

Törene katılan yönetmen Kaplanoğlu, Oscar’ı almak için daha evvel de çaba sarf ettiğini vurgulayarak “Los Angeles’a dördüncü gelişim. Oscar için ikinci gelişimiz. Daha önce ‘Bal’ filmiyle buradaydık. Her gelişimde daha ilginç ve farklı bir yönünü görüyorum. Bu sefer biraz daha tecrübeliyiz” dedi. Filmde Aslı karakterini canlandıran oyuncu Kübra Kip ise Los Angeles’ta dolu dolu bir hafta geçirdiklerini ifade ederek “Pek çok gösterim ve söyleşiler gerçekleşiyor. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Milletlerarası festivaller benim için çok keyifli geçiyor çünkü başka kültürden insanların sizin dünyanıza nasıl yaklaşacakları, beni cezbeden bir şey. Bu tarz organizasyonlar sayesinde Türk sinemasının daha bilinir hâle gelmesi de ayrıca memnuniyet verici” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...