Ara Güler’in son durağı Roma!

Düzenleyen:
Ara Güler’in son  durağı Roma!

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Cumhurbaşkanlığınca, Ara Güler Müzesi ile Arşiv ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in eserlerini dünyanın önemli şehirlerine taşımak üzere gerçekleştirilen “Ara Güler Fotoğraf Sergisi”, bu defa İtalya’nın başkenti Roma’da açıldı.

Murat Öztekin - Londra, Paris, Kyoto ve New York’un ardından beşinci durak olan Roma’nın tarihî şehir merkezinde yer alan Trastevere Müzesinde İtalyan sanatseverlerle buluşan serginin ana eksenini, 2018’de ölen Güler’in 1950’lere dayanan İstanbul fotoğraflarının oluşturuyor. Sergide, Dustin Hoffman’dan Federico Fellini’ye, Pablo Picasso’dan Salvador Dali’ye, Brgitte Bardot’tan Sophia Loren’e uzanan Güler’in çektiği portreler seçkisi de yer alıyor. Sergi, 3 Mayıs’a kadar tarihî Trastevere Müzesinde sanatseverleri ağırlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...