Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Modern’in sergileri de sanalda

Düzenleyen:
‘Modern’in sergileri de  sanalda

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Sanat müzesi İstanbul Modern, internet sitesini güncelleyerek koleksiyon ve sergilerini dijital dünyada seyirciyle buluşturdu.

Murat Öztekin - Müze, koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında geçici olarak kapandığı dönemde sanatseverleri dijital platformlarda ağırlıyor. İstanbul Modern’in Karaköy’deki son koleksiyon sergisi “Sanatçı ve Zamanı”nı, 3D sanal turla keşfetmek mümkün oluyor. Sanatseverler 109 sanatçının 193 çalışmasını inceleme fırsatını bulurken, sergiye dair metinleri de okuyabiliyor. Sergi, sanatçının zamanı ile toplumun, kültürün, tabiatın ve evrenin zamanı arasında kurulan bağa dair bir düşünce alanı aralıyor. Müzenin internet sitesinden Türkiye sinemasının 100. yılını kutlamak için gerçekleştirilen “Yüzyıllık Aşk” sergisinin dijital arşivine de erişim sağlanabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...