Haldun Taner hikayeleri İş Sanat'ta

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Haldun Taner hikayeleri İş Sanat'ta

KÜLTüR - SANAT Haberleri  / İHA

İş Sanat’ın dinleti serisine bu ay Haldun Taner konuk olacak. Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatının önde gelen kalemlerinden Taner’in en sevilen hikayeleri 22 Şubat saat 20.30’da edebiyatseverlere sunulacak.

İş Sanat'ın gelenekselleşen dinleti serisine bu ay Haldun Taner konuk olacak. Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatının önde gelen kalemlerinden Taner'in en sevilen hikayeleri 22 Şubat saat 20.30'da edebiyatseverlere sunulacak. Atilla Birkiye'nin hazırladığı ve Mehmet Birkiye'nin sahneye uyarladığı 'İnsan Sadece Bir Araç' başlıklı dinletide; 'Bayanlar 00', 'Konçinalar', 'İznikli Leylek' ile 'Sancho'nun Sabah Yürüyüşü' hikayeleri Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek tarafından seslendiriliyor. Bir radyo kayıt stüdyosu mizanseninde gerçekleşen dinletiye Serdar Yalçın piyanosuyla eşlik ediyor. İş Kuleleri Salonu'nda seyircisiz kaydedilen etkinlik, İş Sanat'ın sosyal medya video paylaşım platformu kanalı ve internet sitesinde yayımlanacak.

Geçtiğimiz aylarda yayımlanan Nazım Hikmet 'Bir Tren Kalkar Haydarpaşa Garı'ndan', Sait Faik Abasıyanık 'Her Şey İnsanı Sevmekle Başlar', Gülten Akın 'Kestim Kara Saçlarımı' başlıklı dinletiler İş Sanat'ın sosyal medya video paylaşım platformu kanalından ve internet sitesinden sezon boyunca ücretsiz izlenebiliyor.

Düzenleyen:  - KÜLTüR - SANAT
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...