Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir ay boyunca gündem Tanpınar!

Bir ay boyunca gündem Tanpınar!

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Türk edebiyatının usta kalemi Ahmet Hamdi Tanpınar, doğumunun 120. yılında, ömrünün son 20 yılını geçirdiği ve birçok eserine ilham kaynağı olan Beyoğlu’nda özel programla anılacak.

MURAT ÖZTEKİN

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezinde yarın başlayıp 6 Temmuz’a kadar devam edecek anma programında, sergiden konser ve söyleşilere kadar birçok faaliyet tertiplenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığının himayesinde, Beyoğlu Belediyesinin ev sahipliğindeki programa, İstanbul Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü destek veriyor.

ÖZEL EŞYALARI GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
Ahmet Hamdi Tanpınar’ı anma programı çerçevesinde yarın açılacak sergide ziyaretçiler, usta yazarın zengin dünyasını görebilecek. Sergide usta yazar Tanpınar’ın önemli eserlerinin yanı sıra, özel eşyalarından el yazması metinlerine, şahsi notlarından imzalı kitaplarına ve fotoğraflarına kadar birçok hatırası ilk defa gün yüzüne çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...