Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Film festivallerine başvuru vakti

Film festivallerine başvuru vakti

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Bazıları ertelenen bazıları ise online ortamda gerçekleştirilen film festivalleri, sonbaharda hızlı bir döneme giriyor.

MURAT ÖZTEKİN

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin “Ulusal Uzun Metraj”, “Belgesel” ve “Kısa Film” dallarındaki yarışmalar için başvurular başladı. 2-9 Ekim tarihleri arasında yapılacak festival çerçevesinde “Antalya Film Forum” ve “Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması” da düzenlenecek ve toplam 1 milyon 400 bin TL ödül dağıtılacak. Festivalin internet sitesinden yapılacak müracaatlar için son tarih ise 9 Ağustos olarak tespit edildi. Öte yandan festivalde geçen sene ilk defa gerçekleştirilen açık hava gösterimleri bu sene de devam edecek.

SABANCI'YA SON BAŞVURU TARİHİ 19 KASIM
Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nın 2021 yılı başvuruları da başladı. Altıncısı gerçekleştirilecek yarışmanın teması “Yeni Dünyada Yeni Meslekler” olarak belirlendi. Bu sene yarışmaya başvurular 19 Kasım’a kadar sürecek.
Türk Kızılay çatısı altında 1-5 Aralık tarihlerinde yapılacak olan 4. Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali’ne de başvurular ise 1 Ekim’e kadar devam ediyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...