Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sanatta renkli hafta

Sanatta renkli hafta

KÜLTüR - SANAT Haberleri

İstanbul bu hafta geniş bir yelpazede, birbirinden farklı faaliyetlerle konser, sergi, tiyatro ve performanslara sahne olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında 3’ü yeni olmak üzere 9 oyun tiyatroseverlerle buluşacak. Programda 15-18 Eylül’de Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde “Antigone”, Fatih Reşat Nuri Güntekin Sahnesinde “Yaftalı Bulut”, Kadıköy Gazhane Müze Büyük Sahne’de ise “Veba” oyunu seyredilebilecek. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosunda ise bu akşam “Yeni Bir Şarkı”, 16 Eylül’de “İki Bekâr” ve 17 Eylül’de “Bülent Bey’in Hikâyesi” oyunları izleyicilerin beğenisine sunulacak.

BUIKA GELİYOR
Tanınmış şarkıcı Buika ise 17 Eylül’de Zorlu PSM’de hayranlarıyla bir araya gelecek. 28. İstanbul Caz Festivali çerçevesinde Stefano Di Battista “More Morricone” ve Ferit Odman Quintet yarın Swissotel The Bosphorus’da, Altın Gün ve Evdeki Saat 16 Eylül’de Turkcell Vadi Sahnesi’nde, Gece Gezmesi’nde ise Alp Ersönmez “Cereyanlı”, Çağrı Sertel “Multiverse”, Dilan Balkay, Kazım ve Udgang 18 Eylül’de Beykoz Kundura Sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. 49. İstanbul Müzik Festivali’nin son konserleri de bu akşam ve 16 Eylül’de yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...