Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sergi için ‘İstiklal Madalyası çağrısı’

Düzenleyen:
Sergi için ‘İstiklal Madalyası çağrısı’

KÜLTüR - SANAT Haberleri

İstanbul Eminönü’nde bulunan Türkiye İş Bankası Müzesi, açacağı “Bir Asrın Ardından/Cepheler, İnsanlar ve Büyük Zafer” başlıklı yeni sergisi için “İstiklal Madalyası” mirasçılarına, madalyaların sergiye ödünç verilmesi için çağrıda bulundu.

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ

Müzeden yapılan açıklamada “Yeni sergimiz için ödünç vereceğimiz 'İstiklal Madalyaları' ya da madalyalı fotoğraflarıyla aile büyüklerinizi birlikte analım” ifadesine yer verildi.

SERGİ GELECEK AY AÇILACAK

28 Ekim tarihinde açılacak sergi, İzzeddin Çalışlar küratörlüğünde, Prof. Dr. Mesut Uyar ve Dr. Selim Erdoğan'ın danışmanlığında, Cem Kozar ve Işıl Ünal Kozar’ın tasarımıyla hayata geçiriyor. Müzenin çağırısıyla sergide ödünç verecekleri aile büyüklerine ait hatıralarla yer almak isteyenler info@isbankmuze.com.tr adresinden veya 0212 511 1804 numaralı telefondan başvuruda bulunup, bilgi alabiliyorlar.




Sergi için ‘İstiklal Madalyası çağrısı’

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...