Majid Majidi sinema dersi verecek!

Majid Majidi sinema dersi verecek!

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Hacı Bektaş-ı Veli anısına gerçekleştirilen “4. Uluslararası Kızılay Dostluk Kısa Film Festivali”, sinemaseverlerle buluştu... Festival çerçevesinde İranlı yönetmen Majid Majidi Türkiye’de “Ustalık Sınıfı” gerçekleştirecek

MURAT ÖZTEKİN

Bu sene yarışma kısmında 19 kısa filmin finale kaldığı festivalde toplam 100 bin Türk lirası ödül verilecek. 5 Aralık'a kadar devam edecek festival çerçevesinde İranlı yönetmen Majid Majidi de yarın Atlas 1948 Sinemasında sinema tecrübesini konuşmak için ilk defa Türkiye’de “Ustalık Sınıfı” gerçekleştirecek. Majidi'nin “Sun Childiren / Güneşin Çocukları” filmi ise bu akşam seyirciyle buluşacak. Festivalde 5 Aralık Pazar günü saat 11.00’de “Author Sinema Yönetmenliğinden Dijital Platform Yönetmenliğine” paneli gerçekleştirilecek. Atlas 1948 Sinemasında düzenlenecek panele, yönetmenler Atalay Taşdiken, Isa Qosja ve George Ovashvilli katılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...