Netflix'te Güney Kore rüzgarı: İki yeni dizi daha geliyor

Düzenleyen:
Netflix'te Güney Kore rüzgarı: İki yeni dizi daha geliyor

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Güney Kore'de son yıllarda Webtoon'lardan uyarlanan diziler ve filmler ilgi çekiyor. Televizyon ekranlarında yayınlanan Itaewon Class, True Beauty ve Nevertheless gibi dizilerin yanı sıra Netflix'te yayınlanan Sweet Home ile Love Alarm, yeni uyarlamaların önünü açtı.

Dijital yayın platformu Netflix, yeni Güney Kore yapımı dizilere kapısını açmaya devam ediyor. Son olarak Squid Game ve Hellbound ile yakalanan başarının ardından, Lore Olympus ve All of Us Are Dead adlı Kore yapımları da 2022 yılında kütüphaneye eklenecek.

2021'de Kore yapımlarının elde ettiği başarılarla birlikte Netflix, yeni projeleri gündemine aldı. Orjinal ve farklı içerikli dizileri ile ön plana çıkan Güney Kore'de Webtoon (çizgi roman) uyarlaması projeler büyük ilgi görüyor.

Netflix'te Güney Kore rüzgarı: İki yeni dizi daha geliyorHellbound, Squid Game'in ardından platformda en çok dikkat çeken yapımlardan biri oldu

Son olarak Squid Game'in yakaladığı başarı, ülkeye ait dizilerin ilgi çekmesine neden olurken, Rachel Smythe'in imzasını taşıyan Lore Olympus, gelecek sene Netflix'te yerini alacak. Webtoon'un en popüler içeriklerinden biri olan Lore Olympus adlı romantik eser, Yunan mitolojisindeki birçok hikayeyi yeniden yorumluyor. 

ZOMBİ SALDIRISINDA KAPANA KISILAN ÖĞRENCİLERİ KONU ALIYOR

Ocak 2022'de yayımlanacak All of Us Are Dead ise zombi salgını sırasında kendilerini okulda kapana kısılmış biçimde bulan bir grup lise öğrencisini konu alıyor.

Güney Kore'de üretilen çizgi roman uyarlamaları ve orijinal içerikler Netflix'te bir süre daha ilgi çekecek gibi görünüyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...