‘Öldün, Duydun Mu?’seyirciyle buluştu

‘Öldün, Duydun Mu?’seyirciyle buluştu

KÜLTüR - SANAT Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, Yiğit Sertdemir’in yazdığı Burçak Çöllü’nün yönettiği, “Öldün, Duydun Mu?” adlı oyunu seyirciyle buluşturdu.

MURAT ÖZTEKİN

İBB Şehir Tiyatroları, "Öldün, Duydun mu?" adlı oyunu seyirci ile buluşturdu. Eser, önceki akşam Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde ilk defa sahnelendi. Seyircilerin beğenisini kazanan oyun, ayakta alkışlandı. Eser, intihar eden bir adamın geride bıraktığı hayatı, hatalarıyla yüzleşmesi ve sonrasında kendini tanıma süreci anlatılıyor. Oyunda ayrıca sabır, mücadele, belleksizlik gibi insanı şekillendiren pek çok kavram irdeleniyor. Müziğini Emrah Can Yaylı’nın, koreografisini Senem Oluz’un, sahne-kostüm tasarımını Eylül Gürcan’ın, ışık tasarımını Murat Selçuk’un, efekt tasarımını Özgür Yaşar İşler’in yaptığı, fotoğraflarını Ahmet Çelikbaş’ın çektiği oyunda Emrah Can Yaylı, Pelin Budak, Tankut Yıldız rol alıyor. Oyun, yarın ve 19-22 Ocak tarihlerinde Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesinde tekrar sahnelenecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...