Derya Şensoy sessizliğini bozdu

Düzenleyen:
Derya Şensoy sessizliğini bozdu

MAGAZİN Haberleri

Sarp Levendoğlu'yla birlikte olduğu konuşulan Derya Şensoy, yasak aşk iddialarını sert bir dille yalanlayarak hakkında çıkan haberler için yasal işlem başlatacağını duyurdu.

Sarp Levendoğlu-Birce Akalay çiftinin boşanma sebebi olarak gösterilen Derya Şensoy bugüne kadar sustuğunu belirterek bir açıklama yaptı.

"ÇEKİNDİĞİM İÇİN SUSUYORUM"

Derya Şensoy açıklamasında şunları söyledi: "Birkaç gündür yapacağım herhangi bir yorumun sevdiklerime zarar vermesinden çekindiğim için susuyorum. Fakat bu sabahki 'takvim operasyonu' iftirası bardağı taşıran son damla oldu.

"GEREKEN YAPILACAK"

Sevgi ve saygı çerçevesinde biten her şeyiyle güzel hatırlayacağım ilişkimin ardından konuyla ilişkisi olmayan kişilerin yalan haberlerle yıpratılıp, üzülmesine izin veremem. Beni ve sevdiklerimi yıpratmak için uydurulan bu hikayeyle ilgili gerekenin yapılacağını bildirmek isterim."

'MAĞDUR KADIN'I OYNADIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Derya Şensoy'un eski aşkı Seçkin Özdemir'in kendisini Nilay Deniz'le aldattığı dedikodusunu yayıp 'mağdur kadın'ı oynadığı iddia edilmişti.

Derya Şensoy sessizliğini bozdu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...