Wilma Elles’e şok suçlama!

Düzenleyen:
Wilma Elles’e şok suçlama!

MAGAZİN Haberleri

Alman asıllı oyuncunun, “Zilin Sesi” filminden alacağı ücretin 52 bin lirasını tahsil edemediği için yapımcıya şantaj ve tehditle zorla senet imzalattırdığı iddia edildi

2015 yılında vizyona giren Zilin Sesi filminde başrol oynayan Alman asıllı ünlü oyuncu Wilma Elles, eşi Kerem Göğüş ve avukatı Talha Aslan, Elles’in filmden alacağı ücretin bir kısmını ödenmemesi üzerine, filmin galasının yapıldığı gün yapımcı Esen Murat Özteke’ye şantaj ve tehditle senet imzalattırdıkları iddiasıyla ifade verdi. Yapımcı Murat Özteke “Elles, filmin galası öncesi eşi ve avukatlarıyla yanıma gelip 50 bin lira alacağının olduğunu söyledi. Eğer senet imzalamazsam galada rezalet çıkaracağını söyledi. Bana zorla 50 bin liralık senet imzalattılar” diyerek, Elles, eşi ve avukatından şikâyetçi olmuştu. Özteke’nin şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifadeye çağrılan Elles, Göğüş ve Aslan, ‘şüpheli’ sıfatıyla verdikleri ifadede, yapımcı Özteke’nin iddialarının gerçeği yansıtmadığını iddia etti. 
“BENİ GALA GÜNÜNE KADAR OYALADI”
Galanın yapıldığı AVM’ye 7 aylık hamile hâliyle gittiğini ve yapımcının reklam için kendisini şikâyet ettiğini iddia eden Wilma Elles ifadesinde “Ben yapımcısı Esen Murat Özteke’nin olduğu Zilin Sesi adlı filmde rol aldım. Film ücretinin bir kısmını peşin olarak almıştım. Film sebebiyle 52 bin 480 TL daha alacağım vardı. Sözleşmeye göre bu para bana en geç 21 Şubat 2015 tarihinde ödenecekti fakat ödenmedi. Özteke, parası kalmadığı için bana senet vermeyi teklif etti, kabul ettim. Beni gala gününe kadar oyaladı. Avukatım tarafından Özteke’ye ihtar gönderildi. İhtarnameden sonra gala günü senet vermeyi teklif etti. Gala için hazırlanmam gerektiğinden senet için avukatımın gitmesini uygun gördüm” dedi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...