Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Murat Ceylan Kimdir? Survivor Murat Kaç Yaşında, Ne iş yapıyor?

Düzenleyen:
Murat Ceylan Kimdir? Survivor Murat Kaç Yaşında, Ne iş yapıyor?

MAGAZİN Haberleri

Survivor Murat kimdir, ne iş yapıyor? Survivor'da all star takımında yarışan Murat Ceylan performansı ile seyircinin ilgisini çekiyor. Peki Murat Ceylan kimdir, Murat Ceylan ne iş yapar, biyografisi.

Survivor Murat Ceylan kimdir? Survivor 2013'te yarışan Murat Ceylan kimdir, ne iş yapar? Survivor Murat Ceylan hakkında merak edilenler haberimizde. Survivor 2018'de All Star takımının yarışmacılarından Murat Ceylan, beş yıl önce de Survivor yarışmasına katılmıştı. Peki Murat Ceylan kimdir, kaç yaşındadır? İşte Murat Ceylan hakkında merak edilenler

Murat Ceylan Kimdir? Survivor Murat Kaç Yaşında, Ne iş yapıyor?

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan: 27 yaşındadır. Yakışıklı sunucu Murat Ceylan 1989 yılının 15 Mayıs’ında dünyaya gelmiştir. Boğa burcu olan Murat Ceylan’ın kilosu: 70 kg, boyu ise: 1.86 cm’dir. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra Londra’ya giderek Endüstriyel Tasarım bölümüne başlayan Murat Ceylan bir süre sonra okuduğu bölümün kendisine göre olmadığı düşündüğü için bırakma kararını vererek İstanbul’a geri döner ve tekrar üniversite sınavlarına hazırlanır.

Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü kazanarak öğrenimine burada devam etmektedir. Müziğe büyük ilgisi olan Murat Ceylan, Profesör Ergi can Saydam’ dan 8 yıl süre ile müzik dersleri almıştır. Aynı zamanda spora da ilgisi olduğunu söyleyen Murat Ceylan kendini geliştirerek profesyonel olarak fitness ile 7 yıldır uğraştığını söylüyor. Lisanslı binicilik yaptığını söyleyen Murat Ceylan, İstanbul Atlı Spor Kulübünün lisanslı binicisidir. Survivor yarışmasının Panama ayağına katılan Murat Ceylan ünlüler – gönüllüler yarışının 3. sezonunda gönüllülerin cephesinde yarışmaya katılmıştır 2013 de. Bu yarışmadan sonra yıldızı parlayan yakışıklı sunucu 2014 yılının 17 Eylül’ünde tv8’de ekranlara gelen Para Bende yarışmasında sunuculuk yapmaya başlamıştır. Yarışmanın formatı gereği partneri olan yarışmanın diğer sunucusu Almeda Abazi ile her hafta farklı bir ülke farklı bir şehirde kıyasıya yarışıyordu. Sesi de oldukça güzel olan karizmatik sunucu bir albüm de çıkarmıştır. Yeni Nesil isimli albüm çıkaran Murat Ceylan, bu albümünü 2016 yılında çıkarmış, aranjörlüğünü ise Ozan Doğulu üstlenmiştir.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...