Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oyuncu Ozan Akbaba baba oldu

Düzenleyen:
Oyuncu Ozan Akbaba baba oldu

MAGAZİN Haberleri

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas Çakırbeyli’si Ozan Akbaba’nın Ozan Ali adını verdiği bebeği dünyaya geldi.

Başrollerinde Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca’nın rol aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli rolünü canlandıran Ozan Akbaba baba oldu. Buket Arıkan’la 2017 yılında evlenen Ozan Akbaba, oğluna Ozan Ali adını verdi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"Hoş geldin oğlum.

Bu tarih, doğduğun tarih Ozan Ali’im. Şu kısacık hayatımıza, içinde yanlışların da doğruların da bolca bulunduğu, acizane ruhumuzun bir nefeslik ömrüne yepyeni bir nefes kattığın hayatımıza girdiğin için sana ne kadar teşekkür etsek az. 
Ozan Ali’m... Annen, çok sabırlı, çok güçlü bir kadın oğlum. Senden tek bir isteğim olacak; anneni çok sev olur mu? Çünkü sen onu çok seversen dünyayı seversin, sen onu çok seversen hayatı, yaşamayı çok seversin, sen onu çok seversen insanı, doğayı, bitkiyi, hayvanı, uyumu, güzelliği, içinde güzellik barındıran herşeyi çok seversin. Yeryüzünde sevgi hakeden ne varsa eminim hepsini çok seversin... Avucunda dünyayı taşıyan anneni çok sev Ozan Ali, ve tüm yanlışlarımıza rağmen bizi çok sev oğlum."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...