İbrahim Büyükak: 'Yol Arkadaşım 3' de gelebilir

Düzenleyen:
İbrahim Büyükak: 'Yol Arkadaşım 3' de gelebilir

MAGAZİN Haberleri

12 Ekim'de seyirciyle buluşacak olan 'Yol Arkadaşım 2' filminin galası Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşti.

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, başrolde yer aldıkları 'Yol Arkadaşım 2' filminin galası öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Filmin senaryosunu da yazan İbrahim Büyükak, "Geçen sene bir yola başladık. 'Yol Arkadaşım' seyircimiz tarafından çok sevildi ve sahip çıkıldı. Bir yıl sonra 'Yol Arkadaşım 2' ile karşınızdayız ve çok mutluyuz. Çok güzel bir film yaptık. İlk filmimizi çok seviyoruz ama bu film hem komedisi hem de eğlencesi açısından ilk filmin çok üzerinde oldu. Biz çok keyif alıyoruz. Eğer seyircimiz de filmimizi sevip ilgi gösterirse üçüncü film de gelir" dedi.

Oğuzhan Koç ise "Çok güzel bir film yaptık. Güzel bir ekibiz. Aramızda ustalarımız var. İlk filmin çok üzerinde olduğunu ve eğlencesinin daha fazla olduğunu düşünüyoruz. Heyecanlıyız, seyircinin tepkisini bekliyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...