Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aileler Yarışıyor geri dönüyor

Düzenleyen:
Aileler Yarışıyor geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

1977’den bu yana, 63 ülkede yayınlanan, dünyanın en çok sevilen ilk 3 yarışma programı arasında yer alan Aileler Yarışıyor, Staff Film imzasıyla yakında TRT 1’de başlayacak.

Dünyada 63 ülkede izlenme rekorları kıran “Aileler Yarışıyor”, ailenizin sunucusu Ufuk Özkan’ın renkli ve eğlenceli sunumuyla çok yakında izleyicilerine merhaba diyecek. 

Günlük hayattan çok basit soruların sokaktaki 100 kişiye sorulması sonucu alınan en popüler cevapları bulmaya çalışan yarışmacılar, final etabında büyük ödülü kazanmak için yarışacak. 

“100 Kişiye Sorduk” cümlesiyle efsaneleşen yarışma programı “Aileler Yarışıyor”, her bölüm iki farklı aileyi konuk edecek. Ufuk Özkan’ın sorup, ailelerin yanıtlayacağı yarışmada kazanan aile büyük ödülün sahibi olacak.

Staff Film tarafından hazırlanan programın stüdyosu 150 kişilik bir ekip tarafından hazırlandı. Tüm hazırlıkların tamamlanması ise 4 ay sürdü. Görsel bir şölen haline gelen format, Ufuk Özkan’ın eğlendiren sunumuyla çok yakında izleyicileriyle buluşacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...