Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hülya Koçyiğit'in ayağında çürümeler meydana geldi

Düzenleyen:
Hülya Koçyiğit'in ayağında çürümeler meydana geldi

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in geçtiğimiz günlerde ayağı kırılmıştı. Usta oyuncunun kırılan ayağında çürümeler meydana geldi.

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki Kültür Sanat Politikaları Kurulu'nda görevli olarak giden usta oyuncu Hülya Koçyiğit, Sultan Ahmet'teki toplantısına yetişmek için otomobilinden indikten sonra koşarak ayağını burkmuştu. Sağ ayağının topuğunda çatlak meydana gelen Koçyiğit'in ayağındaki çatlak, kırığa dönüşerek çürümeler meydana geldi.

HaberTürk'ün haberine göre; ayağını burktuktan sonra ağrıya rağmen topuğunun çatladığının farkına varamayan oyuncu, ayağının şişmesiyle hastaneye gitmiş ve ayağı alçıya alınmıştı. Dün doktor kontrolüne giden Koçyiğit, ayağındaki çatlağın kırığa dönüşmesiyle ve çürümelerin meydana gelmesiyle adeta hayal kırıklığına uğradı.

Hülya Koçyiğit'in ayağında çürümeler meydana geldi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...