Nazan Öncel sahnede kızkardeşiyle düet yaptı

Düzenleyen:
Nazan Öncel sahnede kızkardeşiyle düet yaptı

MAGAZİN Haberleri

Türk Pop müziğine adını altın harflerle yazdırmış, müziğe emek vermiş, yazdığı şarkılarla nice nesiller yetiştirmiş sanatçı Nazan Öncel muhteşem performansıyla önceki akşam sahne aldı.

Sevenlerine sürpriz yapan sanatçı kızkardeşi Neylan Okan’ı sahneye davet ederek, Okan’ın  Geçtiğimiz Ağustos ayında çıkan “Ve Nazan Öncel Şarkıları” tribute albümünde seslendirdiği “Nazlı Ay” şarkısını birlikte düet yaptı. Yıllar sonra ilk kez yeniden kızkardeşiyle aynı sahneyi paylaştığı için mutluluğunu dile getiren Nazan Öncel şunları söyledi;

Çok uzun zamandır aynı sahneyi bir kez daha paylaşmayı çok istiyorduk.  bugüne kısmet oldu. Canım kardeşim sahneme renk kattı can kattı, gurur duydum. Bu alkışları sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum” dedi. Nazan Öncel ikinci tribute albüm çalışmalarına çok yakınsa başlayacağının müjdesini verirken, İlk albümde yer alan tüm sanatçıların katılacağı bir lansman konseri yapmak istediğinide sevenleriyle paylaştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...